This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Cos de cumparaturi

RETUR & SCHIMB DE PRODUS

Poti returna GRATUIT produsele comandate, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea coletului.

Pentru a face un retur, urmeaza cei 3 pasi simpli de mai jos:

1

Impacheteaza produsele intr-un mod cat mai apropiat de cel in care le-ai primit. Completeaza formularul de retur primit, adauga-l in colet impreuna cu produsele si sigileaza pachetul.

2

Lipeste AWB-ul de retur pe colet. Acceseaza pagina voucher.dpd.ro, completeaza datele cerute si solicita curierul, sau mergi la un automat DPD si returneaza coletul acolo, urmand instructiunile de pe ecran. Vezi lista automatelor DPD

3

Dupa ce receptionam si verificam produsele, iti vom rambursa banii in contul indicat in formularul de retur in maxim 48H sau iti vom expedia produsul dorit, in cazul schimburilor de marime.

Adresa magazin online 1 Z E R O 1: Str. Dr. Dimitrie Gerota, nr. 1A, etaj 1, Craiova, jud. Dolj

 

Conditii generale de Retur

Poți solicita returnarea produselor în termen de maxim 15 zile calendaristice.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu etichetele atașate, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. 

ATENTIE !!! Costurile de returnare vor fi suportate de catre noi doar dacă returul se face prin firma de curierat DPD, folosind voucherul AWB de retur pe care ti l-am trimis impreună cu comanda ta sau folosind serviciul DPD standard, cu plata la destinatar.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin virament bancar în contul indicat în formularul de retur, în cel mult 2 zile lucratoare de la primirea produsului returnat.

Daca dorești altă mărime pentru produsul/produsele comandate, poți solicita acest lucru în termen de 15 zile de la primirea coletului, costurile tur-retur fiind suportate de noi.

Dacă dorești un produs diferit, este nevoie să plasezi o nouă comandă pentru produsul dorit și să returnezi produsul inițial, urmând să îți rambursăm contravaloarea acestuia în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la primirea coletului tău.

Livrarea altui produs decât cel comandat trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire cu alt produs sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.

 

Apasa aici pentru a vedea toti termenii si conditiile.

Intre 26.06 - 02.07.2023 ai
20% REDUCERE
la toate produsele
Codul de reducere:
Cod: df56s5d8